19. helmikuuta 2013

SiivouspäiväHeissan ystävät hyvät!

Venemessurupeama on nyt takana ja olen taas päässyt kiinni arjen rytmiin. Ihanaa! Lapsilla on tämä viikko hiihtolomaa koulusta ja tarhasta, mutta koska miehelläni J:llä on tällä viikolla vain torstai ja perjantai lomapäivinä, vietämme me lasten kanssa luksusaikaa ihan vain kotosalla!

Tai no, kuinka sen nyt ottaa.. 10 päivää venemessuja takana ja kyllä kotikin oli sitten sen näköinen että tietää olevansa kaivattu! Meillä oli jokaiselle mahdolliselle tasolle ja pöydälle kasattu jos jonkinlaisia lelu-sukka-kirjapinoja, joiden paikalleen lajitteluun kului ensimmäisestä vapaapäivästäni puolet. Lapset patistin ensin kaikki kolme pihalle pois siivousvimmani tieltä ja ruuan jälkeen hekin saivat osallistua siivoukseen siistimällä omat huoneensa. Sitten siirryinkin pölypallojen metsästykseen imurin ja mopin kanssa. Siinä meni toinen puolikas päivästä. Vihdoin ja viimein illalla, lasten jo mentyä nukkumaan, sain levitettyä puhtaille lattioille ulkona tampatut matot ja olin valmis! Juhlistin siivouspäivää menemällä aikaisin nukkumaan, niin väsynyt - mutta onnellinen - olin ensimmäisen vapaapäivän jälkeen!

Tänään oli lapsistakin varmasti jo mukavampi päivä. Lupasin jo eilen, että jos he siivoavat huoneet oikein siisteiksi, lähdemme me tänään leffaan! Ja lupaus piti. Kävimme katsomassa yhdessä Räyhä-Ralf:n 3 D:nä. Kivaa oli! Syötiin popcornia, karkkia ja mehua! Leffan jälkeen ajoin vielä Hesburgerin kautta kotiin, joten lounaaksi söimme herkulliset hampurilaiset ranskalaisten kera! Nami nam!

Ihanaa oli olla ihmisten ilmoilla ja tehdä välillä ihan oikeitakin töitä näiden kotitöiden sijasta.. Mutta on tämä vain luksusta, kun koti on siisti ja saa koko viikon pitää lapset lähellä ja touhuta heidän kanssa yhdessä kaikkea kivaa!

Kirjoitellaan taas!

Minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti