13. helmikuuta 2013

Elisabeth ArdenHeipsan kaikille!

Meillä kiersi edellisviikolla melkein koko perheen läpi sinnikäs A-influenssa. Kaikki muut saivat taudin, paitsi tyttömme. Inhottava tauti. Minulla ja pienimmällä pojallani kuume kesti yli viikon, mieheni ja keskimmäinen poikani sairastivat taudin parissa päivässä. Kuumetta oli pojilla yli 39 astetta ja minulla se nousi 38,5. Sen lisäksi oli yskää ja nuhaa.

Onneksi tauti parani ennen venemessuja. Olen nyt ollut viime perjantaista asti messuilla töissä ja alku ei ollut kauhean lupaavaa: yritä nyt siinä sitten puhua asiakkaiden kanssa, kun joka toinen lause kutittaa kurkkua. Aamulla töihin lähtiessä en ollut ihan varma, miten saisin kasvoni sen näköiseksi, että kehtaisin lähteä ihmisten ilmoille. Nenä oli punainen kaikesta niistämisestä ja kuivia laikkuja löytyi kasvoilta sieltä täältä. Enkä kauhean hyvin onnistunutkaan: työkavereistani yksi jos toinenkin kertoi, että näytin kalpealta ja siltä, että todella olinkin viettänyt sisällä viimeiset kaksi viikkoa.

Ja tiesinhän minä sen. Mutta nyt on onneksi muutama päivä taudista kulunut ja iho alkaa pikkuhiljaa selviytyä taudin jäljiltä. Tänään päätin hemmoitella itseäni ennen töiden alkua ja hain lähi-kosmetologilta selviytymisvälineitä kauneudenhoitoon: meikkivoidetta, mihin kosmetologin mukaan jää koukkuun, huulikiiltoa (mihin jo jäin koukuun..) ja huulipunan. Kaikki meikit ovat Elisabeth Ardenilta.

Heti tuli parempi olo. Varsinkin kun ei tarvitse enää koukkia vanhaa huulipunaa pumpulipuikon kanssa. Hmm.. Huomenna laitan uutta meikkivoidetta ja huulipunaa ennen töihin lähtöä. Saas nähdä, huomaako kukaan eroa entiseen!

Hyviä öitä kaikille!

Minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti