20. helmikuuta 2013

Pitsapäivä

Hauskaa keskiviikkoa kaikille!


Meillä vietettiinkin tänään pizzapäivää!

Kävin illalla lenkillä J:n töiden jälkeen ja mikä ihana ilma olikaan juosta! Ei ollut liikaa pakkasta, eikä lumihankia. Mieluiten sitä tietenkin juoksisi hiekkarannoilla, auringon paistellessa ja lämmittäessä olkapäitä, mutta minkäs teet? Kesään on kuitenkin vielä ainakin kolme kuukautta, joten on vain juostava niin lujaa, ettei ehdi tulemaan kylmä!

Ja koska olin niin reipas, että lähdin lenkille, päätin palkita itseäni ja muita tekemällä pizzaa! Ja hyvää oli! Tyttöni oli kerran synttäreillä, missä tarjottiin tortilla-pohjien päälle tehtyä pizzaa ja vinkin saatuani en muunlaista ole tehnytkään! Ihanan helppoa! Ja pohja on takuuvarmasti ohut! Sitten kun joku perheestä vihjaisee, että haluaa pitsansa paksulla pohjalla, leivon tietenkin taikinan, mutta siihen mennessä nautin helppotekoisuudesta!

Huomenna olemme lähdössä mökille viettämään loppuhiihtolomaa. Ihanaa päästä pitkästä pitkästä aikaa mökile! Saunomista, puun tuoksua, lettujen paistoa ja makkaroiden grillausta! Lähdemme heti aamusta, kun auto on saatu pakattua ja katsotaan sitten, mikä päivä raskimme taas palata!

Ihanaa illanjatkoa ja hiihtolomaa kaikille!

Minä

Ai niin, meillä hehkulamppu meni vanhuuttaan rikki, joten saimme syödä tunnelmallisesti kynttilöiden valossa. Tai oikeastaan silloin kun otin kuvia, olivat lapset jo kuuntelemassa iltasatuja, joita mies heille kertoi. Minä nautiskelin lasillisella kuohuviiniä ja kaivamalla lehtipinoistani yhden lempilehdistäni: Livingetc. Tämä lehti on tosin vanha kappale, mutta lehden sisältö on yhä vielä yhtä hyvä, kuin sinä vuonna, kun lehdin ostin..

Ja nyt uudestaan:

Hyviä öitä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti