2. maaliskuuta 2013

Käsityömessut

Heippa vaan ystävät hyvät!

Tämä päivä vierähti Käsityömessuilla Vanhassa Satamassa. Ihanat messut! Paljon kaikkea kaunista ja jokaisesta osastosta ostaisi mielellään jotain, mikäli vain varat riittäisivät. Käsityömessuilla on vain sellainen ihmeellinen vaikutus, että luulee pystyvänsä tekemään mitä vain! Aikakin riittää maton kutomiseen, korttien väkertelyyn, leipomiseen ja tiskirättien virkkaamiseen! Ja sitten tulee osteltua jos jonkinlaisia askarteluvälineitä, lankoja ja kuteita.. Jotka jää kaappien perukoille odottamaan sitä aikaa, jolloin ehtii tekemään kaikista käsityöhaaveista totta.

Minulla on jo kaapillinen haaveita odottamassa. Mutta tänään olin viisaampi. Ja sitäpaitsi olin töissä, päivä oli todella kiireinen, enkä onneksi päässyt shoppailemaan.

Jotain kuitenkin löysin:


Merisuolasaippua. Kuva www.aarnikukko.fi


Käsintehtyä merisuolasaippuaa. Ihanaa! Syksyllä ostin Helsingin Messukeskuksesta suolasaippuaa ekan kerran.. Ja ehdottomasti parasta saippuaa, mitä olen ihollani suihkussa ikinä käyttänyt! Itselläni on pintakuiva iho ja olen kuvitellut suihkugeelin olevan parasta, mitä kosmetiikalla on tarjota iholleni. Mutta sen jälkeen, kun käytin ekan kerran suolasaippuaa, totesin olleeni väärässä.

Alla lainaus Aarnikukko.fi:n sivuilta:

"Käsinvalmistetut saippuat ovat miedompia ja ystävällisempiä iholle kuin teollisesti valmistetut saippuat. Öljyjen ja rasvojen saippuoituessa syntyy ihoa kosteuttavaa glyseriiniä, joka jää saippuaan vaikuttavaksi aineeksi. Teollisesti valmistetuista saippuoista tämä hieno raaka-aine poistetaan muun kosmetiikkateollisuuden käyttöön. Eron teollisiin saippuoihin huomaa heti ensimmäisten käyttökertojen jälkeen. Iho tulee puhtaaksi ilman esimerkiksi suihkugeeleistä tuttua iholle jäävää kerrosta, jota ei meinaa saada pois. Tulet puhtaaksi ilman, että ihosi kuivuu."

Ostamani saippua on karkeaa merisuolaa sisältävä raikastuoksuinen käsintehty merisuolasaippua, joka on tuoksutettu pelkästään eteerisillä öljyillä. Tuoksuna eucalyptusta ja laventelia. Ihanan raikas siis! Hieron saippuapalalla ihoni kauttaaltaan, koska merisuolahiput kuorivat pestessä mukavasti vartaloa. Suihkun jälkeen vielä koskeusvoide..

Ja Voilà!

Iho on puhdas, hyväntuoksuinen ja joustava! Kannattaa kokeilla!

Nyt toivottelen oikein ihanaa lauantaita kaikille, taidan suoritua tästä nukkumaan, jotta jaksan taas aamusta aikaisin nousta töihin..

Hyvää yötä!

Minä
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti