2. elokuuta 2012

Mökillä

Heipparallaa rakkaat ystävät!

Vihdoinkin aikaa tulla tänne blogiin! Nyt on sekä loma-asunto- että asuntomessujen työrupeama takana! Ensin vietin siis aikaa Lappeenrannan loma-asuntomessuilla ja sen jälkeen muutaman päivän tauon jälkeen alkoi uusi työrupeama Tampereen asuntomessuilla. Eilen oli viimeinen työpäivä ja tämän päivän olen viettänyt ihan suoraan sanottuna rentoutuen!! Ja voi, kun olen nauttinut lasteni seurasta! Ollaan hypitty tramboliinissa, pelattu sulkapalloa, syöty jätskiä, saunottu ja paistettu lettuja!

Kesän aikana on tullut napsittua kuvia sieltä täältä kummastakin messupaikasta, laitan ehdottomasti pian niitä esille myös tänne blogiini. Nyt ensin kuitenkin tunnelmia täältä meidän mökiltä..

Pikkukauppa, josta löysin nämä ihanuudet, sijaitsee pienen matkan päästä Tampereen Vuoreksen asuntomessualueelta. Liikkeen nimi on Villa Harmonie. Suloinen pieni kauppa! Minun oli pakko ottaa kuvia myös heidän tavastaan paketoida ostokset silkkipaperiin ja kauniisiin paperipusseihin! Paketteja avatessa tuntui melkein, kuin olisi avannut unohtuneita joululahjoja!
Ja mitä ihanuuksia paketeista löytyikään! Pieni "Tervetuloa" -kyltti, keittiöliina, sokerisirotin x 2, käsivoide ja tarjoilukulho (vaikka mustikkakiisselille tai kesän mansikoille). (www.villaharmonie.fi)Kaunista viikonjatkoa kaikille! Nautitaan, kun on kesää vielä vähän jäljellä!!

Minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti