25. elokuuta 2012

Koulupojalle huone


Kun pari kuukautta sitten jäin vakituisesta työstäni pois.. Vähän vähemmän vakituiseen työhön.. Ajattelin, että nythän minulla on aikaa tehdä jos vaikka mitä! Yksi haaveistani oli päivitellä blogiani: kerran, kaksi kertaa päivässä tuntui sopivalta määrältä. Oi, saisin jälleen kirjoittaa!! Ihan niin paljon, kuin vain haluaisin! Koska minullahan olisi aikaa! Tehdä vaikka mitä!! Näin siinä sitten taas kävi: Aika nopeasti huomasin, että päivä täyttyy nopeasti kaikella muulla, paitsi blogin päivityksellä. Joten suureksi harmikseni, en vieläkään ole saanut päivitettyä näitä sivujani asioilla, joista haluaisin kertoa (esimerkiksi asuntomessukuvilla).. No mutta,  kaikelle on aikansa.. lupaan.. 

Nyt haluan kuitenkin kertoa, mitä olemme ystävieni kanssa saaneet aikaiseksi..

Rakas rakas ystäväni kysyi, josko voisin auttaa vanhan työhuoneen muuttamiseksi pienen koulupojan huoneeksi.. Arvatkaapa vain, halusinko? Voi, kuinka imarreltu olinkaan siitä, että joku oikeasti halusi tietää minun mielipiteeni! Ja vielä että hän haluaa lähteä niiden pohjalta tekemään muodonmuutosta huoneelle! Kiitos ystäväni mahdollisuudesta! Ja voi, mitkä ihanat muistot öisiltä maalaushetkiltä sekä shoppailureissuilta meille ystäväni kanssa jäikään!!  Kyllä tämä selkeästi oli kahden kauppa: poika (ja ystäväni aviomiehineen) saivat ihanan huoneen ja minä taas itselleni hyvän mielen onnistumisesta! 

Eipä olisi huone onnistunut myöskään ilman hänen aviomiestään: ikinä en ole nähnyt asioiden luistavan yhtä sujuvasti aikataulullisesti parkettimiesten ja sähkömiesten kanssa, kuin mitä nyt. Toisaalta en kyllä ihmettelekään asioiden sujuvuutta: Ystäväpariskuntani nyt on vain niin mukava, että heidän kanssaan on helppo olla kaveri. Ja kaikki nyt vain haluavat parasta heille. Niin se vain on, että positiivisuus ruokkii positiivisuutta ja negatiivisuus.. tiedätte kai=)?

Joka tapauksessa, kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa:

Tästä lähdettiin liikkeelle:


Entistä työhuonetta koristi Lundian hyllykkö


Huomaatko kuitenkin ikkunan? Ihanan iso ja kaunis ristikko! Hieno yksityiskohta talossa ja
tuo sisustukseen sitä omaa leimaansa!
Ja tällainen siitä tuli: 

Pojan huoneessa sänky on moottorisoitu: kyllä vain, oma poikani halusi heti jäädä yökylään.. On se vain hienoa, kun patja nousee ylös ja alas!! Kattoon asennettiin lamppu, johon kuuluu kaukosäädin: mikäli poika haluaa illaksi pelkän tähtikuvion, josta saat himmeästi valoa, joka hitaasti vaihtuu sateenkaaren eri väreihin, voi sen sujuvasti vaihtaa pikkuisesta kaukosäätimestä.. Väritys vaihdettiin kaapinovissa puun väristä valkoiseen, vetimet vaihdettiin kromatuiksi nupeiksi.. Verhot vaihdettiin.. Säilytysjärjestelmää lisättiin ja peilejä, mikä suurentaa pientä huonetta.. Kohta piakkoin saapuu pimentävä valkoinen rullaverho, kunhan se vain ensin valmistuu. Kaikki tekstiilit uusittiin.. Hmm.. Siinäpä se. 

Ihana huone ja huonessa upea asukas!

Ja huomenna on taas uudet kujeet..
Aamulla on lähtö kohti Loviisaa, ystäviä ja 
Wanhassa vara parempi tapahtumaa!! Ihanaa!

Hyviä öitä!

Minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti