21. lokakuuta 2011

Rhodos

Aika hiljaista on ollut täällä blogissani viimeaikoina.. Ja syykin tottakai löytyy: Olimme koko perheen kanssa Finnmatkojen matkalla Rhodoksella. Itseasiassa Kolymboksen kylässä, all inclusive -hotellissa.. Ja voitte vain arvata, miten ihanaa siellä oli! No, lämpötila liikkui +25-30 asteen välillä, oli palmupuita (niitä kasveja, joista on kuvakin aiemmassa blogipäivityksessäni), vuoria, upeita maisemia, uima-altaita, lepoa perheen parissa, drinkkibaareja (tai siis se uima-altaiden vieressä), snack-baari.. Oli Rhodoksen kolossi, Lindoksen akropolis ja hienot surffauskelit!.. Surffauskeleistä nautti rakas mieheni Jykä, minä kaitsin lapsiamme sen aikaa.. Mutta ei se haitannut ollenkaan, koska vastapainoksi uima-altailla minä laitoin silmäni kiinni, hankin rusketusraitoja, nautin jääteestä ja Jykä vuorostaan telmi lasten kanssa vedessä.
Hotelli oli upea: 2000- luvulla rakennettu: kaikki siis uutta. Hotellilta löytyi päivystävä lääkäri, joka on kullanarvoinen apu, varsinkin lapsiperheen kanssa matkustaessa, oli isot uima-altaat ja merenranta aivan vieressä. Oppaita löytyi sekä suomen että ruotsin kielisenä ja respassa puhuttiin vielä englantia. Mitäpä sitä oikein muuta voi lomaltaan toivoakaan? Jykä pääsi hiustenleikkuuseen (tuli hienot hiukset!) ja minä taas hierontaan(..Jykä kyllä hieroo hartioita paremmin.. taidan alkaa maksaa palkkaa Jykälle hieronnasta, enkä jollekin tuntemattomille..=).
Kotiin kun tultiin, soiteltiin myös mummin kanssa ja kerrottiin kuulumisia. Mummia matka nauratti: selvästi oli jälkipolvella ollut hauskaa. Kysyi kuitenkin lapsilta, että eikös ollut kuitenkin mukava palata taas kotiinkin? Siihen keskimmäinen vastasi, että eei, kyllä siellä oli kivempaa, kun siellä paistoi aurinko!
No, ei auta tässä pimeässä vuodenajassa täällä Suuomessa muu, kuin sytytellä ahkerasti kynttilöitä iltaisin. Ja sitten, jo hyvissä ajoin marraskuun puolella tuoda jouluvaloja lämmittämään ja valaisemaan yhä pimeneviä iltoja.

Palataan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti