19. syyskuuta 2011

Habitaressa

Viime viikko kului työntäytteisesti. Teen silloin tällöin messutöitä ja viime viikon kalenterin täytti keskiviikosta lauantaihin Habitare-messut. Sunnuntain pyhitin omalle ajalle ja lähdin ystäväni kanssa tutustumaan tarkemmin Habitaren tarjontaan. Ja tarjontaahan riitti. Vastapäätä edustamaani osastoa oli Jukka Rintalan osasto. Olen aina ihaillut hänen kauniita vaatteitaan ja siveltimen jälkeä. Joten yhtenä työntäytteisenä aamuna, ennen messukeskuksen ovien aukeamista, kävin ostamassa Jukka Rintalalta ihanan taulun ja vielä pari kynttelikköä (yllä toinen niistä). 

Innolux design:n osastolta löytyi ihania ideoista valaistukseen. Kuvassa alhaalla olevat päivänvalolamput ovat vasta prototyyppejä, joten niitä pitää vielä hetki odotella.. Harmin paikka, tuon näköiset päivänvalolamput ottaisin mielelläni myös omaan kotiini.

Jänniä kaarteita tässä lampussa.. Harmi, kun ei nyt heti tule mieleen tämän nettikaupan nimeä..

Solu-nimiselta yritykseltä löytyi tämä hauska lamppu: kyseisiä lamppuja voi yhdistää toisiinsa haluamallaan tavalla. Yksi tuollainen neliö vain maksaa n. 50 - 60 eur/kpl, joten tuon kokoinen valaisin maksaa jo aika tavalla. Näitä voi kuitenkin keräillä vaikka yksi kerrallaan, joten tässäpä voisi olla aika kiva keräilykohde tuleville synttäreille, nimppareille ja jouluksi..


Adora etsi messuilla jälleenmyyjiä. Aivan ihania tuotteita. Toivottavasti tulee pian vastaan sisustuskaupoissa.

Laattapisteen tarjontaa.. kaunis!


Näitä pellavakankaita voisin vaikka kumpaakin käyttää sisustuksessani vaikka verhoina (sitten kun saamme verhokiskot tilauksesta ja paikoilleen).. Nämä ihanuudet kuuluivat Eurokankaan mallistoon.


Voih, tämä Mikko Ristimäen Frii-valaisin oli vain niin yksinkertaisen kaunis!

Ihania yksityiskohtia tässä verhoillussa nojatuolissa! Nauhoissa roikkui.. enpä tullut kysyneeksi mitä, näytti pieniltä, nelikulmaisilta mattapintaisilta.. palasilta luuta.. tai sitten helmiä.

Kaunis!

Muuramen tarjontaa

Juu, tämän haluan! Voiko kiuas enää kauniimpi olla? Hinta vain alkoi 3000 jotain, joten luulenpa, että mieheni ei välttämättä tähän suostu.. Mutta on se vain niin kaunis! Tulikiven malllistoa.

No, ok, tämäkin on kaunis. Myös Tulikiven. Tämän hinta oli n. 1300 eur. Jos uhraan säästöni ja vähän suostuttelen isäntää, saattaisin ehkä jopa saada tämän saunaani.

Tämä kuva tuli napsaistua vielä messujen uloskäynnin luota. Ihania ulkokalusteita ja - lämmittimiä. Kyllä tällaisella pihalla kelpaisi istuskella takkatulen loisteessa.

Mukaan Jukka Rintalan tuotteiden lisäksi tarttui paistinlasta, Birds Cafe (ihana, kaupunkiin sopiva linnunruokintateline..otan kuvan jossain vaiheessa!) ja kaunis puinen tarjotin. Kivaa oli messuilla!

Ja sitten vielä asiasta kakkulapioon.. Tänään hain keskimmäiseni tarhasta vaihteen vuoksi kävellen ja pienintä rattaissa työntäen. Keskimmäistä ei sitten yhtään olisi huvittanut kävellä kotiin ja oli kamala vessahätäkin ja hän turhautuneena kyseli, miksen tullut autolla hakemaan tarhasta kotiin. Kerroin, että välillä on ihan hyvä vähän kävelläkin ja sitäpaitsi halusin saada raitista ulkoilmaa, kun oltiin niin pitkään sisällä. Tähän keskimmäinen totesi, että olisit sitten aukaissut ikkunan..

Hah! Ihania ideoita pienillä ja tähän kyllä ei oikein voinut vastata muutakuin hymyllä. Ehkä ensi kerralla ratkaisen tämän asian siis yksinkertaisemmin=)=).

Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti