19. toukokuuta 2013

Mökkiterassin muutos

Heipsan taas kaikki!

Toukokuu - samoin kuin joulukuu - on kyllä vuoden kiireisin kuukausi! On kevätjuhlia, synttäreitä, messuja ja jos vaikka mitä! Tänä viikonloppuna olemme olleet vieraina kaksilla upeilla synttärijuhlilla ja sen lisäksi suunnittelimme keskimmäisen poikamme synttäreitä. Meidän keskimmäisemme täyttää toukokuun lopussa 8 vuotta ja ajattelimme tänä vuonna viettää yhteissynttäreitä hänen hyvän ystävänsä Kristianin kanssa! Kristianin vanhemmat kutsuivat meidät luokseen suunnittelemaan poikien synttäreitä. Ja voi kuinka ihanaa olikaan vierailla heidän luonaan! Tarjolla oli jos jonkinlaisia herkkuja!! Keitettyä parsaa, salaattia, katkarapuvoileipiä, kinkkupiirakkaa.. Jälkiruuaksi oli ananasta kookoksen ja kerman kera. Ja vielä tuli kahvit (minun tapauksessani tee) ja suklaakakkua jäätelön kera toiseksi jälkiruuaksi! Hmm.. Mitä voi muuta toivoa lämpimänä kesäiltana, kuin hyvää seuraa ja ihanaa ruokaa!

Saatiin suunniteltua poikien synttärit oikein hienolle mallille! Syntymäpäiväjuhlat järjestetään Sea Lifessa, josta olemme jo varanneet juhlahuoneen käyttöömme, juhlavieraille on tarjolla opastettu kierros Sea Lifessa ja poikien isosiskot lupasivat järjestää juhlavieraille visailua. Sen lisäksi luvassa on ilmapallokisailua ja tottakai perinteisesti herkkuja pöytä tulvillaan.. Pojat tulevat varmasti tykkäämään!! Ja täytyy sanoa, että jos yhteissynttäreiden järjestäminen on aina näin kivaa, niin tätä täytyy kokeilla myöhemmin uudestaankin! Huomenna näemme lounasaikaan K:n äidin kanssa ja menemme yhdessä ostamaan tykötarpeita juhliin Tiimarista ja Tigerista.

Muuten vietimme tämän viikonlopun mökillä. Lähdimme perjantai-iltana huristelemaan ensimmäisten syntymäpäiväjuhlien jälkeen kohti mökkiä. Lapset ja Muru (koiramme) olivat hurjan iloisia vapaudestaan, kun päästiin perille mökille! Oli ihanaa nähdä, miten kaikki nauttivat luonnon helmaan pääsemisestä! Muru otti iloiset kilpajuoksut koko tontin läpi ja pojat seurasivat perässä. Tyttömme sai ottaa mukaan kaverinsa ja heillä meno oli hieman maltillisempaa.. Tytöt saivat yhdessä saunatuvan (kutsumme saunarakennuksen vierashuonetta tällä nimellä) käyttöönsä ja innokkaina he petasivat itselleen sängyn ja jäivät huoneeseen supattamaan suuria salaisuuksiaan ja unelmiaan.

Lauantaina innostuin siivoamaan talven jäljiltä huoneita. Aaargh! Täytyy myöntää, että on vihoviimeistä viedä mökille muuton jälkeen tavaroita tyyliin "en tiedä, mihin laitan, mutta kun en oikein raski poiskaan laittaa, jos vaikka tarviin vielä joskus, niin säästän vielä hetken..." Ja sitten huomaa, että ei voikaan kutsua enää ystäviä yökylään mökille, koska huoneet ovat täynnä jos jonkinlaista roinaa.. Ihan kamalaa! No, sieltä, edellämainituista tavaroista, löysin kuitenkin tyynyjä, maton, tuoleja, kynttilöitä ja muuta mukavaa, jolla päätin sitten sisustaa saunarakennuksemme terassin. Ja kas, tällainen siitä tuli:Meidän pieni Muru löysi heti oivan katselupaikan matolta, pikkupöydän alta.. Siinä hän nukkui iltasellakin, kun minä ja mieheni J istuimme saunan jälkeen nauttien hiljaisesta hetkestä ja kesän lämpimästä ilmasta..

Mukavaa viikon alkua kaikille, kirjoitellaan taas!

Minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti