19. huhtikuuta 2012

DSR-tuolit

DSR chair

Pitkään on haaveiltu näistä tuoleista! Tai ainakin minä olen! Tyttönikin mielestä ne on hienot. Mieheni ei varmaan edes tiedä, mikä tuoli tämä on. Mutta ei se haittaa, nyt ne on varattu ja melkein jo meidän! 
 Vapunaattona, 31.3, haen 4 kappaletta näitä ihanuuksia ruokapöytämme ääreen Artek:lta. 
Myyjä lupasi, että tuolit ovat odottamassa siellä minua. Ihanaa! Mieskin varmasti tykkää kovasti uusista tuoleistamme, kun saan ne meille.

Olen paljon tehnyt muutoksia ruokahuoneessamme. Lupaan ja vannon, että kun nämä DSR:t ovat paikoillaan, laitan kuvia pikapikaa myös tänne blogiini, miltä ne näyttävät ruokahuoneessa ja pöydän ääressä. 

Silloin kun muutimme tähän taloon, saimme entisiltä omistajilta heidän vanhan ruokapöytänsä. No, pöytä ei ollut se haaveilemani neliskulmainen kiiltomaalattu moderni pöytä, vaan itseasiassa tamminen, ajan punoittama soikean muotoinen pöytä. Mutta, pöydässä oli muita hyviä puolia, jotka huomasin vasta käytössä: Ensinnäkin pöytä venyy aina 12 hengen ruokapöydäksi säätömahdollisuuksiensa vuoksi. Soikea pöytä on oikeasti aika hyvä lapsiperheessä: kukaan ei kolhi itseään teräviin kulmiin, kaikkein vähiten minä, kenellä normaalisti aina joku luu kolahtaa pöydänkulmaan, kun kiireessä kannan astioita ja ruokaa pöytään ja pöydästä pois. Viime viikonloppuna tartuin siveltimeen ja maalasin pöydän vihdoinkin valkoiseksi Ja kyllä tuli hieno! Hionta, pohjamaalaus kahteen kertaan, kalustemaali kahteen kertaan ja valmista tuli! Kyllä muuten muuttui ruokahuoneen ilmekin, kun suhteellisen tumma pöydän pinta muuttui valoisuutta lisääväksi valkoiseksi pinnaksi!

Ai niin, nyt varmaan ihmettelette, että miksi tilasin vain 4 tuolia, jos pöytä on iso. Näette sen sitten kuvista, ruokapöydän äärestä löytyy myös jotain hyvinkin käytännöllistä meidän asuntoomme..

Olen niiin innoissani! Taas saan yhden huoneen näyttämään vähän enemmän "omalta", tähän saakka huone onkin näyttänyt jonkun muun ruokahuoneelta.

Ihanaa torstai-iltaa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti