8. heinäkuuta 2013

Upea asunto myynnissä!

 Viime viikolla lomailimme Turussa. Voi, kuinka ihanaa siellä olikaan! Käytiin Samppalinnassa uimassa 
(.. Niille, jotka eivät siis tiedä, niin Samppalinna on oikeasti Turun maauimala.. Omat pojatkaan eivät heti ymmärtäneet, mihin olimme menossa uimaan, koska yhdistivät Samppalinnan tv-sarja Putouksen hahmoon, Samppa Linnaan.. Vieno hymy nousi poikien huulille, kun he tajusivat, mikä nerokas vitsi sisältyikään sketsihahmon nimeen..), tutkittiin Turun linna, nautittiin Aurajoen varsilla olevista ihanista terassiravintoloista, shoppailtiin sekä tavattiin ystäviä ja sukulaisia. 

Olen aiemmassa postauksessani "Turku", kertonut vierailustani ystävieni S:n ja S:n luona. Eikä ole Turun reissua ilman käyntiä heidän luonaan. Itse asiassa he asuvat Kaarinassa, joka taasen sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Turun keskustasta.. Melkein siis ollaan Turussa..

Nyt ystäväni ovat laittaneet asuntonsa myyntiin. Ensiesittely on tiistaina 9.7 ja uskonpa, että heidän kotinsa myydään aika nopeasti. Joten jos olet muuttamassa Turkuun (tai Kaarinaan), kannattaa käydä kurkkaamassa oikotieltä tämä asunto: http://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/7886809 Meidän Muru kävi heti taloksi ystävieni asuntoon.

Ja tässä lisää kuvia kodista, nauttikaa!..Hmm.. näihin maisemiin minäkin haluaisin herätä kun aamulla aukaisen silmäni..


Oi, mitä ihanaa ylellisyyttä makuuhuoneessa!


Olohuone on ISO ja siitä on käynti ulkoterassille.Takapihan terassi

Käykää kurkkaamassa oikotien sivut, sieltä löytyy ihania kuvia lisää! Ja jos oikeasti innostuit asunnosta, tiistaina 9.7 on näyttö kello 17.45 - 18.45.

Tätä paikkaa tulee kyllä ikävä. Meillä on nimittäin ollut tosi kivaa, kun olemme siellä lasten kanssa vierailleet. Ihan vierestä löytyy kaikki palvelut ja mikä parasta: upea leikkipuisto, isot pihapiirit, meri ja uimaranta muutaman minuutin kävelymatkan päässä. En ihan heti keksi mitä muuta asunnolta voisi toivoa.. Paitsi että asunto olisi uusi (ei remonttihuolia), isot ikkunat olisi kivat (sellaiset lattiasta kattoon olevat), kaksi vessaa, tarpeeksi makuuhuoneita, kodinhoitohuone, sauna.. Ai niin, ne taitavatkin löytyä tästä asunnosta=)!

Ihanaa kesäviikon jatkoa kaikille!

Minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti