1. maaliskuuta 2012

What would happen if..

Heipparallaa ystävät hyvät!

Törmäsin näihin kuviin tänään selaillessani tiedostoja.. Olen joskus aikoinani ne itselleni tallentanut inspiraatiokuviksi ja voi, kyllä jälleennäkemisen riemu oli suuri, kun löysin kuvat kannettavani kovalevyltä!

Yhä vieläkin ihan mielelläni asuisin tällaisessa..

Ihanaa, mikä materiaalien kirjo: on kovaa, pehmeää, lasia, kromia, peiliä, kiiltävää, mattaa ja niin ihanan yksinkertainen värimaailma..
Hmm.. Aika pitkään varmasti menee, ennenkuin kodistani tulee yhtä seesteinen ja kaunis, kuin mitä yllä olevat kuvat ovat (toivottavasti nyt sentään joskus olisi valmista, vaikka aika usein tuntuukin, että asunnon remontointi on vain yhtä loputonta talsimista hyvin upottavassa suossa.. )

Mutta hiljaa hyvää tulee ja kärsivällisyys on hyve.. 
kuten olen tässä kohta vuoden ajan kannustavasti hokenut itselleni..
(..jupisten samalla hiljaa mielessäni, että niin varmaan joo, mieluiten koko remontti kuitenkin loppuun heti, nyt, samantien, paikalla.. ja miten niin ei voi tehdä vielä?)


__________________________________________

____________________________________________________________________________________

__________________________________________

.. Niin, mitä voisikaan tapahtua..?? Mitäs minä nyt haluaisin tehdä? Ainakin ihan varmasti olla töissä siellä missä nyt olen. Enpä usko, että ihan heti löytäisin paikkaa, missä ihmiset ovat yhtä ihania, lähin esimies niin luotettava ja työilmapiiri niin innostava, kuin mitä omassa työpaikassani. Työ nyt itsestään on aika samanlaista päivästä toiseen,  mutta jostain kumman syystä se tuntuu myös siltä, että vain taivas on rajana! Siellä on siis hyvä olla ja parempaan voi aina pyrkiä olemalla itse aktiivinen.

.. Juu, olisihan se ihanaa olla vain ja ainoastaan lasteni kanssa kotona! .. Mutta toisaalta, lapset nauttivat ystävistään, harrastuksistaan ja ovat ylpeitä jokaisesta kehityksen askeleesta, joita ottavat silloin, kun me vanhemmat olemme töissä. Ja onpa kertakaikkiaan upeaa, kun saan pitää perjantai-päivän aina vapaana töistäni (osittainen hoitovapaa), jolloin lapsille tulee pitkä viikonloppu ja saamme pikkuisen pidemmän aikaa ladata pattereita taas seuraavaan työviikkoon.. Ratkaisu on ainakin tässä vaiheessa hyvä: lapset kehittyvät, nauttivat ystävistään ja me vanhemmat saamme haastaa itseämme työpaikalla uusiin mielenkiintoisiin asioihin. Ainakin vielä haluan jatkaa ihan vain näin.. Nauttia pitkistä viikonlopuista ja arjen haasteista..

Ja sitten.. mitä vielä voisi tehdä.. vaikka mitä! Voisin matkustella, nähdä maailmaa, auttaa ihmisiä, kasvattaa lapseni hyvin, antaa aikaa kaikille, muille ja myös itselleni, olla ekologinen, syödä luomua, urheilla paljon ja opettaa lapsetkin nauttimaan urheilusta, luonnosta, elämästä!
 Ja itseasiassa, kyllähän tämän kaiken voi tehdä, kun vain tekee, askel kerrallaan!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

 1. Ihania ajatuksia. Aika hienoa, et sulla on noin hieno työpaikka.

  Jos mä eläsin mun unelmaa mä asuisisn jo nyt maalla. Tekisin kaikkea vuodenaikoihin liittyvää. Omistaisin kasvihuoneen, lampaita ja kanoja.

  Vielä hetki täytyy odotella tässä välimaastossa ja vesivahingossa.

  Aurinkoista kevään odotusta koko perheelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Paula!

   Juu.. tykkään työstäni. Voi kyllä olla, että olen niin kovin innoissani siitäkin syystä, että vasta viime marraskuussa palailin työhöni.. 6 vuoden äitiys- ja hoitovapaavuoden jälkeen=). Ehkä innostus tasaantuu jossain vaiheessa=).

   Onpa tylsää, jos teillä on ollut vesivahinko! En voisi kuvitella pahempaa katastrofia tällä hetkellä. Toivottavasti se on pian pois kuivatettu ja teillä on entistä ehompi koti!
   .. Ajatella, jos se vaikka onkin merkki siitä, että jotain konkreettista tapahtuu! Ja pian asutkin maatalossa ja omistat eläimiä enemmän ja kasvihuoneen! Voihan niinkin käydä!
   ps. kävin kurkkaamassa bordercollie-sivuja, ihanat!.. Voi kun saisin itse sen bichon frisee -rotuisen koiran ja meistä ei kukaan olisi sille allerginen.. =)!
   Hauskaa viikonloppua sinne!

   Poista