19. helmikuuta 2012

Venemessut 2.

Heipparallaa!Taas tuli vietettyä viikonloppu venemessuilla työn touhussa. Vähän jännitti, miten ääni kestäisi, kun olen viimeisen viikon köhinyt enemmän kuin tarpeeksi ja ääni ei ole tuntunut kestävän oikein ollenkaan. Mutta ehkä tauti alkaa jo helpottamaan tai sitten ilmastointi messukeskuksessa ei ole niin paha, kuin vakituisessa työssä - mene ja tiedä - joka tapauksessa kunnialla selvittiin viikonlopusta! Muutama yskänpuuska iski, mutta käsimerkeillä asiakkaat saivat ihan hienosti selvää, mitä olin heille kertomassa!

Viimeisellä tunnilla ehti myös meidän perheen miehet paikalle ihmettelemään hienoja veneitä. Harmittaa näin jälkikäteen, ettei pojilla ollut tuntia kauempaa aikaa tutkia messuja, niin innostuneita oli meidän perheen pienet tutustumaan veneisiin!Perheemme kuopus, 3-vanha suunnitteli heti ensimmäisen veneen makuutiloissa miten nukkumisjärjestys veneessä hoidettaisiin meidän perheessä . Pettymys heijastui pieniltä kasvoilta, kun me vanhemmat totesimme, että emme kyllä olleet mitään ostamassa, katselemassa vain.. Kauan ei pienet ehtineet kuitenkaan suremaan, kun he jo huomasivat isomman veneen, johon piti päästä kurkkimaan. Pienen gallupin jälkeen todettiin kuitenkin, että meidän perheen miehet eivät olleet valmiita luopumaan mökistä saadakseen veneen, joten aiomme siis tulevaisuudessakin pysytellä ihan vain maakrapuina.

Mutta ainahan sitä voi haaveilla.. Ja sitäpaitsi, veneitä kierrellessämme totesin miehelleni, että on se vain hyvä katsella näitä ihan vain varmuuden vuoksi. Eihän sitä voi ikinä tietää, jos vaikka tulisikin tilanne, että jostain vain tipahtaisi syliin ylimääräistä rahaa, mikä pitäisi sijoittaa johonkin. Kuten vaikka veneeseen. Ei ole siis ollenkaan haitaksi olla hintatietoinen ja tietää vähän, missä veneiden hintojen kanssa mennään.

Minä voisin ajella vaikka seuraavalla:

Grandezza 39 CA
Kaikki kuvat ovat sivulta: www.grancezza.fi

Ja mitä tämä kaunis vene maksaa? Hmm.. enpä tosiaan tiedä..Jaahas, pikainen googletus kertoi,
että hinta on noin 389 000 eur. Eli lottovoittoa odotellessa..=)


Mutta eihän sitä koskaan tiedä..

Upeaa viikkoa kaikille!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti