12. helmikuuta 2012

Venemessuilla

Kuva: www.yachtmarket.com

Tämä viikonloppu on vierähtänyt Venemessuilla Helsingin messukeskuksessa. Teen silloin tällöin vakiotöitteni lisäksi messuhommia ja tämä oli yksi sellainen viikonloppu. Täytyy ihan rehellisesti kertoa, että nämä messut olivat yhdet hiljaisemmista messuista, missä on tullut työskenneltyä. Messuilla - ja ihan missä tahansa töissä - on kivaa, kun on vipinää ja tekemistä koko työajaksi. Näillä messuilla sitä vipinää ei hirmuisesti löytynyt, joten aikakin tuppasi käymään pitkäksi. Mutta onneksi messuilta löytyy ihanat työkaverit, joten menihän se aika kuitenkin hyvän kaverin seurassa.

Juu, ja tiedän. En ole ehtinyt ihan hirveästi päivittelemään tätä blogia viime aikoina. Mutta se johtuu vain siitä, että ollaan vuoron perään oltu kipeinä tässä perheessä. Viimeisen päivitykseni jälkeen, heti seuraavalla viikolla, nousi minulle itselleni ja rakkaalle miehelleni kuume. Ehdin olla yhden päivän töissä, kun taas jouduin loppuviikoksi sairaslomalle.Nyt on onneksi viimeiset pari viikkoa oltu kaikki suht`terveitä (jos ei oteta lukuun tätä yskää ja nuhaa, joka iski taas viime perjantaina).
No, kyllä tämä tästä. Olenkin jo päättänyt ajatella pelkästään positiivisesti: Jos ajattelen, että en ole sairas, en sitä sitten ole!! Positiivinen ajattelu kunniaan!

Nyt täytyy kyllä painella pikkuhiljaa tutimaan: vaikka kuinka nyt ajattelisin, että EI, ei minua nukuta, lurpsahtavat silmät väkisinkin kiinni.. Jatkan huomenna taas positiivista ajattelutapaa heti herättyäni! (Itseasiassa nyt tuntuu oikein hyvältä ajatukselta käpertyä lämpimän peiton alle nukkumaan..=)

Tässä vielä naapurin rouvalta kuultu neuvo yskän ja flunssan selätykseen:
Inkivääritee!

1. Kuori ja pilko (tai raasta) inkivääri - hauduta kuumassa vedessä muutama minuutti ja sen jälkeen tislaa teestä inkiväärit pois.
2. Kaada kuuma inkiväärivesi kuppiin ja lisää vielä sitruunaa..

3. sekä hunajaa. Ja nami! Terveellinen inkiväärijuoma on valmis!Ps. Voit tehdä inkiväärijuomaa valmiiksi termoskannuun isomman satsin ja lisätä sinne puolikkaan sitruunan mehun jo valmiiksi. Päivän mittaan voit sitten juoda inkivääriteetä kupillisen tai kaksi helpottaaksesi tukkoista ja yskäistä oloa. Muista lisätä joukkoon vielä hunaja, niin saat teehen vielä mukaan hunajan hyvää tekevät aineet.

Nähdään taas ystävät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti