14. tammikuuta 2012

Saunan muutos

Heipparallaa!

No niin, nyt on sauna saatu uuteen uskoon. Tänään käytiin koko perhe testaamassa löylyjä , ja täytyy sanoa, että kyllä oli kivaa istuskella saunassa, joka tuntui "omalta".

"Ennen"


 .. ja "jälkeen"

 

Eli mitäkö tein? No, sillä Sauna Supi-saunavahalla (valkoinen) sivelin kaikki pinnat läpi. Jokaisen seinä- ja kattonurkkaan naputtelin uudet, pyöristetyt listat ja sitten nikkaroin nuo ritilät selän taakse sekä tuonne lauteiden väliin.Kaikki uudet pinnat sivelin myös samalla saunavahalla. Kiuas  vaihdettiin jo aiemmin syksyllä punaisesta kiukaasta kromin väriseen. Ei, en saanut sitä ihanaa marmorista, josta minulla oli kuva aiemmassa  Habitare -postauksessani, mutta kyllä tämä uusi krominenkin on jo paljon parempi entiseen verrattuna. Laskeskelin, että ilman kiuasta saunan remontti maksoi yhteensä 140 euroa. Ei ihan hirmuinen hinta, jos ajattelee, mihin kustannukset olisi noussut, jos olisin palkannut työmiehet rakentamaan meille ihan uuden saunan.

Saunasta tuli hieno, eikä vain? Tänään hyvin ansaitun juoksulenkin jälkeen oli kyllä ihana ajatella, että nyt se on valmis. Nyt ajattelin pitää pari päivää ansaittua lepoa ja sitten alan vasta ajattelemaan kodinhoitohuonetta (jossa neliöitä on noin yhden verran) ja sen päivittämistä taas tähän päivään.

Heipsan hyvät ystävät, nähdään taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti