22. joulukuuta 2011

Ihanaa Joulua Kaikille!

En ole ehtinyt koko kuukauteen melkein tänne blogiin kirjoittelemaan! Kamalaa, suurimman osan aikaa koin vieroitusoireita, koska kirjoittaminen aina silloin tällöin on oikeasti aika ihanaa.. Ja terapeuttista. Sillä välin olen kuitenkin ahkerasti IPhone:llani kuvannut, koska olen ajatellut, että "tämäkin juttu täytyy ikuistaa blogini sivuilla". Ja sinne ne ovat jääneet.. IPhone:ni.
No tässä syitä, kun en ole ehtinyt tänne kirjoittelemaan: Ollaan käyty Turussa juhlistamassa pikkujoulua, ollaan juhlittu kuorossa, koulussa, tarhassa ja harrastuksissa joulujuhlia. Ollaan maalattu yläkerrasta seinät ja katot (vihdoinkin taas yksi askel eteenpäin hitaasti etenevässä remontissamme) ja ollaan sairasteltu: On ollut vatsataudit, joka kävi läpi kaikki perheenjäsenemme (paitsi mieheni) ja ollaan oltu yskässä ja kuumeessa. Eli ihan tavallista perhe-elämää. Kyllä on pomollanikin kestämistä, kun joudun vähän väliä olemaan kotona sairaslomalla. Oma tiimivastaavani kuitenkin kertoi, että kun lapsi menee tarhaan, on ensimmäisen vuoden aikana keskimäärin 9 sairaslomakertaa. Eli nyt olemme tässä puolentoista kuukauden aikana sairastaneet niistä jo 2. Enää seitsemän jäljellä.
Tänään kävimme joululahjoja ostelemassa. Sairasteluiden takia olemme joutuneet lykkäämään shoppailuja aina eteenpäin ja eteenpäin. Kunnes alkoi jo tulla vähän paniikki. Onneksi saimme jo osan lahjoista hankittua. Huomenna lähdemme viettämään joulua Turkuun ja ihana ihana ihana juttu: S+S lupasivat huolehtia pikkuisistamme sen aikaa, että ehdimme mieheni kanssa kiertämään vielä Turun kaupat ja hankkimaan loputkin lahjat. Yllä kuvia tyttömme kuoron konsertista ja poikiemme joulujuhlista.
Tässä alla taas kauniita kuvia, kauniista asunnoista.. tällä kertaa alvhemmakleri.se -sivuilta.Mutta hei, pian on joulu, ihanaa, sitten saa rauhoittua hetkeksi ja viettää aikaa perheen parissa.
Ihanaa joulun odotusta.. vielä pari päivää joulupukin tuloon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti