28. marraskuuta 2011

Shoppailua

Nämä kaikki ylläolevat kuvat löytyvät Living Etc:n sivuilta. Oletteko muuten huomanneet, että ensin sininen väri tuli  keväällä mattoihin (niihin itämaisiin), sitten tyynyihin ja nyt: aivan! Joulumme on tänä vuonna sininen! Sinisen rinnalla näkyy tottakai aina suosittu valkoinen ja hieman myös vihreätä! Näin se vain on!
Niinpä niin, ylläolevat kuvat eivät taas millään tavalla liity shoppailuun, paitsi, että ostin tämän uusimman Living Etc:n lehden tänään samalla, kun hikihatussa yritin etsiä itselleni jotain kaunista päälle laitettavaa tämän viikon pikkujouluihin:Ihana lehti, joka numero on aina pakko saada. Vielä en ole lehteä itselleni tilannut.. haluan jättää löytämisen riemun sinne kaupan lehtihyllylle.. tiedäthän riemun: "Nyt on uusin lehti ilmestynyt! Vaauu! Kun lapset nukkuu, otan jotain hyvää syötävää tai sitten ihan vain kaivaudun peiton alle ja ensin katselen, sitten luen, sitten taas katselen, jos vaikka olen missannut jotain tuiki tärkeää jostain tekstistä tai kuvasta.. Sitten taas varmuudeksi luen.. Sitten varmaan jo nukahdankin.. Ihanaa! Ehkä miehenikin tekee illalla töitä, joten voin ihan hyvällä omallatunnolla tuhlata aikaani tähän lehteen.. " Juu, kyllä naisen elämä on sitten ainutlaatuisen upeaa!

Kyllä vain. Minä olen lähdössä ulos. Torstaina ja HUOM! myös perjantaina. Ajatelkaapas! Kahtena iltana peräkkäin! Rasti seinään. Viimeksi näin on tainnut käydä.. hmm.. parikymppisenä, kun bestikseni kanssa jaoimme Turun keskustassa olevan kerrostalokolmion. Kaikki varmasti muistavat ne ajat, kun olimme parikymppisiä? Oltiin villejä ja vapaita. Kukaan ei kyllä oikeasti halua takaisin niihin vuosiin, koska haluamme olla hyvin vahvasti perheemme parissa ja muistamme vieläkin liian hyvin ne aamut, kun piti lähteä töihin ja olo ei ollut mitä parhain edellisen bileillan jäljiltä. Saatika kun nykyään pitäisi viedä siinä kamalassa olossa vielä lapset tarhaan.. Juu, ei me haluta mitään semmoista. Mutta, joskus täytyy kuitenkin löytää aikaa ystäville. Ja tällä viikolla se tapahtuu. Sekä omille ystäville, että työkavereille.

Mutta siihen shoppailuun.. Siis mitään en löytänyt.. paitsi Living Etc:n, saapikkaat, sukkahousuja, alushameen, neuleen ja sitten vielä mustan topin. Ajattelin, että voin laittaa ne uudet saapikkaat ja mustan topin vaikka sitten farkkujen kanssa torstaina, kun lähden tyttöjen kanssa. Ja perjantaina työpaikan pikkujouluihin sitten jotain pikkumustaa. Saa kelvata.Mukana shoppailussa minulla oli nuorimmaiseni. Miten kiltti voi pieni poika ollakaan? Hän istui hienosti rattaissa ihan koko sovittamisrumban ajan, välillä kipiteltiin vaatetankojen välissä ja ihasteltiin kauppojen kauniita joulukuusia. Voi, kun ehtisi laittaa joulua myös kotiin pian, niin lapset pääsisivät nauttimaan koko kuukauden tästä joulun ihanasta odotusajasta! Heti, kun yläkerta on maalattu, pääsen vihdoinkin koristelemaan.. ehkä jo ensi viikolla? Saas nähdä! Ai niin, löytyi lapsillekin pientä kivaa tuliaisiksi kaupoilta: pienimmälle pikkuinen lego-Martti (siitä Salama Mc Queen-leffasta) keskimmäiselle Angry Birds -pelikortit (tai ängri bröds, kuten keskimmäinen itse vihaiset linnut lausuu..) ja tytölle kirsikalle tuoksuva Paul Frank-huulirasva.. ja miehelle.. kröhöm.. Tällä kertaa unohtui ostaa miehelle mitään, mutta hän pääsee kuitenkin pelaamaan ängri bröds-peliä lasten kanssa, niin sehän nyt ilahduttaa sitten sekä miestä että lapsia!

Hyviä öitä=)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti