27. marraskuuta 2011

Hyvää alkavaa viikkoa!Ihana ihana olohuone!
(Bo bedre)
Tänään oli mukava sunnuntaipäivä!.. Ja touhua täynnä! Aamu alkoi keskimmäisen jalkapalloharkoilla ja sitten pitikin vanhempien jo jakaantua, että ehdittiin tyttöä viemään jalkapallomatsiin samaan aikaan, kun pojan harjoitukset olivat jo lopuillaan.. Laitoin miehen ajamaan toiselle puolelle kaupunkia, hain pojan harjoituksista ja suunnattiin kohti lähirantaa. Ostettiin evääksi matkan varrelta pari voisilmäpullaa, mehut ja minulle vielä cafe lattet! Ilma oli ihanan raikas, eikä tuulesta ja myrskystä mitä täksi päiväksi luvattiin, ollut vielä tietoakaan!

Olen jo jonkun aikaa tuskaillut pihallamme vallitsevaa sekasortoa (5 pyörää, leluja, leikki-ruohonleikkureita ja kaikkea muuta vähemmän kaunista..) ja tänään, vihdoinkin, vesisateessa, aloin siivoamaan mieheni kanssa pihallamme nököttävää varastoa. Pari - kolme tuntia touhussa meni, mutta vihdoinkin piha on siisti. Eilen ripustettiin yhdessä kuopuksen kanssa omenapuuhun jouluvalot, joten illalla, kun verhojen välistä tirkistelin pihaamme, olin vihdoinkin tyytyväinen näkemääni. Melkein voisi jo tontut ja joulukin tulla!.. (tai ainakin sitten, kun olemme saaneet maalattua vielä yläkerran=)

Illalla, kun lapset olivat nukahtaneet, tartuin vielä juuriharjaan ja  hinkkasin ruokapöydän mattomme kylpyhuoneessa puhtaaksi. Juu, olisin toki voinut viedä maton pesulaankin, mutta ihan tottapuhuen en enää täysin luota pesuloihin.. Monen monta kertaa olen vienyt matot pestäväksi ja yhtä monta kertaa matot ovat palautuneet likaisina takaisin. Joten, olen todennut, että edullisemmaksi tulee, kun pesee ihan itse. Jos matto menee pilalle, oli se sitä jo aiemmin likaläiskineen, joten missään nimessä en mitään häviä, kun otan juuriharjan ja mäntysuovan käteeni ja yritän parhaani. Ja aina muuten on tullut puhdasta. Valkoisessa matossa kun ottaa mukaan vielä kloriten, ei yhtään harmaata läiskää matosta löydy!

Yllä on muuten kuva kauniista olohuoneesta. Huoneessa on ihanasti yhdistelty valkoiseen mustaa, kromin kiiltoa, lasia, pörröistä mattoa, kiiltävää pintaa, lämmintä ja kylmää valoa, kuusesta hitusen tumman vihreää ja vielä lämmintä oranssia pöydän päälle! Juu, voisin asua täällä! Hmm.. ja toivon, että pääsisin pian maalaamaan omat portaamme valkoisella.. Kunhan aika vain antaa myöden.

Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti