16. toukokuuta 2011

Ensimmäinen luku

Ihan ensimmäistä kertaa kirjoittelen tänne omaan blogiini. Tarkoitukseni on luoda tästä blogista keräilykansio paritalo-projektille. Ajattelin hakea ideoita kirjoista, netistä ja kuvailla sieltä sun täältä. Jossain vaiheessa niistä sitten alkaa hahmottua valmis koti ja siihen sisustus. Jotain lisäten ja varmastikin paljon haaveista karsien.  Samalla tämä saa olla epävirallinen päiväkirja (sen takia epävirallinen, että eihän toisten päiväkirjoja saa lukea, mutta blogina tämä taitaa olla aika julkinen..).

Alkuun kerron, että harmittaa, kun sivuni näyttävät vielä hyvin hyvin tylsiltä. Kuvien lisääminen näille sivuille ei ollutkaan ihan yksinkertaista.. Ensin pitää siis olla kuva. No, niitähän löytyy IPhone:sta. Sitten pitää saada kuva tietokoneelle, jotta saan sen sieltä taas liitettyä tänne. Eli tämä ilta onkin mennyt googlettaessa ja hakiessa tietoa, miten tämän kaiken saa tehtyä. Ja loppujen lopuksi kuvat ovat tällä hetkellä latautumassa koneelle, mutta sekään ei ole mikään nopea juttu, kun kännykkään on ehtinyt tulla napsittua jo yli 500 kuvaa. Joten, kun kyllästyin odottelemaan kuvien latautumista, ajattelin että tärkeintä olisi nyt saada kuitenkin kirjoitettua tänne jotain, koska kello on jo 24.04 ja lapset takuuvarmasti heräävät aamulla klo 07.00, eivätkä ota kuuleviin korviin, että äiti nukkuisi yhtään pidempään.

Joten nyt siis kirjoitan..
Saimme uuden asunnon käyttöömme viime viikolla. Vanha on yhä vielä myymättä, mutta tässä vaiheessa, kun minä siivousintoilijana en ole viikonlopun aikana päässyt muutamaa keittiönkaappia pidemmälle, tuntuu ihanalta päästä illalla siistiin kotiin. Lisästressiä hieman pukkaa siitä, että myös tämän asunnon, jossa viisihenkinen perheemme asuu, tulee olla koko ajan puhtaaksi puunattu asuntonäyttöjä varten. Joita meillä on ollut aina vähän väliä ja seuraava taas heti huomenna jälleen kello 12.00. No, kunhan mies lähtee töihin, isoin lapsista kouluun ja keskimmäinen tarhaan, jäämme minä ja pieni 2-vuotiaamme imuroimaan, pesemään lavuaareja, viemään leluja paikalleen, pesemään tahroja lattiasta, pyyhkimään pölyjä tasoilta ja sormenjälkiä peileistä ja ikkunoista.. Tuon urakan jälkeen suunnittelin hakevani kaupasta jonkin valmiista ruoka-aterioista  (niistä, missä ei ole sitä E-koodia) ja lämmittäväni sen uudessa asunnossa. Lounaan jälkeen olenkin varmasti päikkärit ansainnut pienen poikani vieressä. Se on näitä kotona hoitovapaalla olemisen ihanimpia puolia: pienen tuhisevan pojan vieressä nukutut päikkärit. Oman pikkuisen kanssa kikattelua ja yhteisymmärrystä. Käsi kädessä nukkumista.. Täytyy varmaankin mennä muuten yöunille..

Mutta hei, nyt sain jo liitettyä kuvan! Vau! Kyseessä on siis ihania materiaalipintoja vaikka kylpyhuoneeseen tai WC:n. Aitoa kiveä, kuva on napattu liikkeestä.. jostain Espoosta ja joskus keväällä. Saapa nähdä, tullaanko näitä ikinä oikeasti sisustuksessa käyttämään, mutta halusin liittää vain nopeasti niistä 500 kuvasta jotain (selaamatta kuitenkaan niitä kaikkia), mistä pidän. Näistä pidän, koska ne ovat aitoa luonnonmateriaalia ja väri on valkoinen.. Väreistä kaunein.. Valkoista kun saa niin monessa eri sävyssä ja luonteeltaan väri on niin kauniin puhdas..


Itseasiassa kuva taitaa näyttää aika harmaalta.. Voi ei, pitääkö vielä alkaa muokkaamaan kuvaakin, ennenkuin se näyttää hyvältä..? Tai sitten täytyy vaan osata ottaa parempia kuvia.

Mutta hei! tästä tämä blogaaminen ja päiväkirjan pito alkaa.. Vihdoinkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti